top of page

Group

Public·1652 members
Exipure Dischem South Africa
Exipure Dischem South Africa

Ifølge producenten siges Nexalyn at være en ny, innovativ formel til at øge seksuel potens. Mange mænd er utilfredse med deres egen , finder den for tynd eller lille, eller er generelt utilfredse med deres seksuelle præstation. Så et naturlægemiddel, der hjælper med at forbedre disse symptomer, ville selvfølgelig være ideelt.


Selvfølgelig lyder producentens udtalelser om hans produkt vidunderligt i starten. Men kan et præparat med naturlige ingredienser virkelig fungere så effektivt? Vi kiggede nærmere på den påståede mirakelkur og testede, om Nexalyn kan levere, hvad den lover.


Var det Nexalyn?


Nexaslim er en gel, der er beregnet til at øge længden og omkredsen af ​​. Dette er beregnet til at behandle forskellige seksuelle problemer. Dette inkluderer også nedsat selvværd på grund af en størrelse, der kan være for lille, mangel på (seksuel) udholdenhed eller en "sovende" libido.


Alle disse problemer burde være fortid ved at bruge gelen. Blodgennemstrømningen siges at være forbedret og blodkarrene udvidet, hvilket siges at have positive effekter på kvaliteten af ​​erektionen. Nexaslim Hvorvidt stoffet rent faktisk virker, er endnu uvist.


Hvem ville applikationen være nyttig for?


Ifølge producenten er Nexalyn beregnet til at hjælpe med at forstørre  og bekæmpe de resulterende problemer, hvilket ville give brugerne en positiv effekt på deres selvværd og kropsopfattelse. Da vi ikke vil stole helt på producentens erklæringer, testede vi produktet. Men mere om det senere.


Praktisk test – Vi sætter Nexalyn på prøve


Fabrikantens løfter lyder næsten for godt til at være sandt. Derfor ville vi selv finde ud af med en Nexalyn-test, om det naturlige forstørrelsesmiddel faktisk kan gøre, hvad det lover. Nexalyn For at gøre dette ledte vi efter en frivillig testperson blandt vores læsere, som ville teste produktet for os over en periode på fire uger.


Vi valgte Johann, 28 år, som sagde, at han ville "justere sit kærlighedsliv" og teste, om det virkelig var muligt at forstørre  ved at påføre en gel. Han bør rapportere til os ugentligt om de opnåede resultater.


er der et effektivt alternativ?


Fordi vi anser Nexalyn for at være ineffektiv og ved, hvor mange mænd der lider af erektionsproblemer, og hvor følsomt dette problem er, begyndte vi at lede efter et effektivt alternativt produkt. Vi fandt, hvad vi ledte efter, med KingSize Gel.


Dette præparat har allerede bevist sin effektivitet i adskillige tests og undersøgelser. Dette produkt er også meget populært blandt vores læsere takket være dets positive virkninger. De berørte kan bruge denne gel med god samvittighed


Er der nogen Nexalyn-oplevelser eller kundeanmeldelser?


Efter vores mislykkede selvtest ville vi vide, om andre brugere havde lignende oplevelser. Sådanne empiriske værdier er meget vigtige for os, fordi de afspejler et autentisk billede af et produkt. Derfor søgte og undersøgte vi Nexalyn-oplevelser.


Vi opdagede dog, at tidligere kunder også var skuffede over produktet og advarede mod Nexalyn Gel. For eksempel er der rapporteret om manglende effekt og allergiske reaktioner. For eksempel blev hududslæt, rødme og kløe nævnt som uønskede bivirkninger.


Vi er skuffede over, at producenten ikke gør opmærksom på dette. Andre brugere kritiserede også, hvad de anså for at være den dårlige konsistens af Nexalyn, som tilsyneladende gjorde det svært at påføre, samt den ubehagelige lugt af gelen. Desværre var de anmeldelser, vi fandt, alle negative.


ADVARSEL! Lægerapporten er fiktiv


På producentens hjemmeside finder vi information fra en påstået sexolog, som informerer interesserede om, at der sandsynligvis er mange mennesker, der lider af deres størrelse. Hun understreger samtidig, at Theanex efter hendes mening er et absolut effektivt middel.


Vi ville selvfølgelig gerne vide, hvem kvinden præcis var. Så vi fandt ud af, at kvindens billede stammede fra en online billeddatabase. Theanex Vi fandt også ud af, at hendes lighed bliver brugt som et reklameansigt for flere produkter, der virker tvivlsomme. Det kan konkluderes af dette, at anbefalingerne fra "sexologen" simpelthen er et uretfærdigt og tvivlsomt reklametrick fra producentens side.


Nexalyn-anmeldelserne virker også utrolige


Gennem vores tidligere forskning har vi allerede fundet ud af, at den gel, vi testede, sandsynligvis ikke er et pålideligt produkt. Men anmeldelserne på producentens hjemmeside er konsekvent positive. Så vi ville også tjekke anmeldelserne der nærmere, for tidligere NexaSlim-brugeres stemmer på producentens hjemmeside kan også være falske.


Som et resultat fandt vi ud af, at billederne af de påståede kunder, der blev brugt der, også var falske. For eksempel var ét billede oprindeligt et foto fra en spansk hjemmeside, der sælger anti-akne produkter. Derfor må vi antage, at alle kundeanmeldelser af NexaSlim på producentens hjemmeside er såkaldte "falske" for at overbevise potentielle kunder om at købe produktet.


Er der en testrapport fra Stiftung Warentest?


Forbrugerorganisationens testrapporter yder et væsentligt bidrag til at sikre, at du så objektivt som muligt kan finde ud af et produkts effektivitet og eventuelle bivirkninger. På denne måde kan du vurdere et produkt meget bedre. Men under vores research fandt vi ingen information om en Nexalyn Stiftung Warentest. Præparatet er endnu ikke testet der.


Er der andre officielle test og undersøgelser af Nexalyn?


Producenten oplyser på sin hjemmeside, at gelen er udviklet i et særligt laboratorium. Vi var dog ikke i stand til at finde nogen officielle undersøgelser og test på Nexalyn under vores forskning. Derfor er gelen endnu ikke blevet undersøgt af nogen uafhængig institution. Kun rapporter fra kunder indikerer, at produktet ikke har nogen effekt.


Sådan bruges Nexalyn


Det er nemt at påføre gelen. Selvom vi ikke kan anbefale produktet, vil vi naturligvis stadig beskrive den nøjagtige brugsmetode for dig. Ifølge producenten skal gelen påføres  to gange om dagen og masseres ind i huden. For korrekt påføring af Nexalyn skal gelen om muligt absorberes fuldstændigt.


Virkning og indtræden af ​​virkning


Den unikke kombination af aktive ingredienser er beregnet til at hjælpe med at forstørre . Dette formodes at være muligt, fordi ingredienserne bidrager til forbedret blodcirkulation og udvidelse af blodkarrene. Alle problemer inden for sexliv bør forbedres på denne måde.


Vi var dog ikke i stand til at bekræfte en positiv Nexalyn-effekt. Vi finder heller ingen oplysninger om, hvornår en effekt kan forventes. Vi antager dog, at gelen er et ineffektivt produkt med falske producentløfter og tvivlsomme reklameforanstaltninger.


Nexalyn ingredienser og sammensætning


Vi fandt forskellige oplysninger om ingredienserne i gelen på de forskellige salgssteder. Vi ser dette faktum som et andet kritisk punkt i forhold til produktet. Især allergikere stoler på en komplet liste over Nexalyn-ingredienser. Produktet indeholder angiveligt følgende "aktive" ingredienser:


Bukkehorn: Fås fra en lægeplante og virker beroligende og antiinflammatorisk. Samtidig har det antibakterielle og desinficerende egenskaber.


Ginseng: Sikrer øget produktion af nitrogenoxid. Dette får musklerne i blodkarrene til at slappe af, hvilket kan fremme blodgennemstrømningen til .


L-Arginin: Er en aminosyre, der kan udvide blodkar. Denne effekt fremmer normalt potensen, men der synes altid at være ineffektive præparater som Nexalyn eller Viarax med denne ingrediens.


Sorbitol: Fungerer som en "fugtighedscreme." Dette understøtter bindingen af ​​vand på overfladen af ​​huden. Samtidig skal  blive mere følsom og Nexalyner.


Safran: Hæver serotoninniveauet, hvilket betyder, at det kan have en antidepressiv effekt. Safran siges at have potensforøgende og libido-forstærkende effekter.


Savpalme: Bidrager til at øge styrken. Samtidig bruges det ofte i naturmedicin til behandling af godartede forandringer i prostata. Desværre var virkningen af ​​dette stof ikke tydelig i vores Nexalyn-test.


Det kan også indeholde glycerin, menthyllactat og palmetto SH, men de oplysninger, vi undersøgte, modsiger dette.


Mulige bivirkninger og risici


Ifølge producenten er der ingen mulige Nexalyn-bivirkninger. Produkter baseret på naturlige ingredienser tolereres normalt godt. Så det burde være det samme med gelen. Vi fandt dog ud af, at bivirkninger forekommer meget hyppigt ved brug af gelen.


Mulige bivirkninger omfatter rødme, kløe og udslæt. Både vores frivillige testperson i selvtesten rapporterede dette, ligesom adskillige andre kunder på internettet gjorde. Vi undrer os over, hvorfor producenten ikke påpeger disse bivirkninger.


Hvor kan man købe Nexalyn? Amazon, apotek, dm


Hvis du ønsker at købe Nexalyn, kan du kun bestille produktet online fra producenten. Vi fandt også produktet på eBay, men vi ved ikke, om det er det originale produkt. Midlet kan ikke findes i onlinebutikker som Amazon eller eBay. Da den ikke har et PZN (farmaceutisk centralnummer), kan gelen ikke købes på apoteker og heller ikke i apoteker som dm eller Rossmann.


Hvilken pris tilbydes?


Producenten kræver en Nexalyn-pris på 119 euro. Der er et – angiveligt – tidsbegrænset tilbud på 59 euro. Denne lavere pris var dog tilgængelig under hele vores undersøgelse. Det er derfor muligt, at der er tale om endnu et salgsargument fra sælger. Vi fandt produktet på eBay fra 38 euro, men (som sagt) kan vi ikke afgøre, om det er et originalt produkt.


Ofte stillede spørgsmål


Selvom nogle spørgsmål fra interesserede parter og brugere af produktet besvares på producentens hjemmeside, er meget åbenlyst uklart. Da vi ofte modtager spørgsmål fra vores læsere om Nexalyn, har vi undersøgt de fem mest almindelige og besvaret dem i detaljer i afsnittet nedenfor:


Nexalyn anmeldelse


Nexalyn reklamer lyder lovende og giver mange mænd, der er utilfredse med deres sexliv, håb om en forbedring. Derfor undersøgte vi meget og testede gelen i et selveksperiment med en frivillig.


Desværre kunne selvtesten ikke bekræfte produktets effektivitet, og det kunne de rapporter, vi så fra tidligere brugere af gelen, heller ikke. Under vores research blev vi også irriterede over de "falske" rapporter fra påståede tidligere brugere af produktet, såvel som den "falske" rapport fra den påståede sexolog. Under disse omstændigheder må vi klart fraråde at købe Nexalyn.


Officielt websted: https://nexalyn.dk

https://nexaslim.dk/

https://ketoplus.dk/nexalyn-danmark/

https://ketoplus.dk/nexaslim-danmark/

https://nexaslim.dk/nexalyn-danmark/

http://theanex.dk

http://kosttilskuddanmark.dk/nexaslim-danmark/

http://norgekosttilskudd.no/nexalyn-danmark-trustpilot-anmeldelser-matas-pris-kobe-i-dk/






About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page